Hoppa till sidans innehåll

Sponsor


Stöd Lobas basket

Genom att stödja Lobas basket ger får Ert företag en positiv framtoning och ett annorlunda sätt att synas då basket bryter av den traditionella inriktningen inom idrottsvärden, det ger Er även möjligheten att nå en ny publik. För Lobas betyder Ert stöd mycket för vår ungdomsverksamhet vilket är en grundsten för att nå vidare med idrottsliga framgångar.

 

Mål och visioner

LOBAS – Klubben som passar dig! 

Alla spelare och ledare inom Lobas ska föregå med gott omdöme både vad gäller att framhäva sporten som att visa gott sportmannaskap dvs både respektera sina egna och motspelare samt även ledare, domare och publik. 

Inom Lobas ungdomsverksamhet ska alla som vill prova på basket få en chans att utöva detta på sin nivå, det ska finnas möjlighet att fortsätta med basket på en mer satsande karriär, men även kunna fortsätta med motionsbasket på en mer lättsam nivå.

 

Sponsormöjligheter 

 Kontaktperson Alexandra Gedda

Allmän sponsring av Lobas förening:
Företagets logga kommer finnas på Lobas hemsida, på affischer samt i emailutskick. Roll-ups eller annat material får gärna finnas på matcherna i Pilängshallen. Om så önskas delar vi gärna ut material för företaget på matcherna. 
Sponsring av enskilt Lobaslag:
Det går även att sponsra enskilt lag, så länge Lobas grafiska profil följs. Er företagslogga visas då på det enskilda lagets sida. 
Skylt i hallen:
Ert företag kan få en skylt uppsatt i Pilängshallen.
Matchdräkter:
Ett bra sätt att synas är att ha er företagslogga på någon av Lobas matchdräkter. Vi har olika priser beroende på vilket lag ni vill sponsra, kontakta oss för förslag!
Dagens matchvärd:
Under varje seniormatch finns möjlighet att bli "Dagens matchvärd". Då nämns företagets namn tre gånger under matchen och ni finns även med i utskick och i det tryckta programmet som delas ut på matchen.
Uppdaterad: 2016-10-14 07:13

@lobasbasket

 

 

18999_mynt[1]

kraftringen_logotyp[1]

 

image001

Fruktbudet

Lindstroms2

landgren

 

Postadress:
Lobas - Basket
Box 58
23421 Lomma

Besöksadress:
Ringvägen 11
23441 Lomma

Kontakt:
Tel: 040-414858
Fax: 040-413597
E-post: This is a mailto link

Se all info